Служебният финансов министър Людмила Петкова и още четири министри на последния парламентарен контрол за 49-ото

...
Служебният финансов министър Людмила Петкова и още четири министри на последния парламентарен контрол за 49-ото
Коментари Харесай

Последен парламентарен контрол на 49-ото НС: Вижте кои министри ще бъдат изслушани

Служебният финансов министър Людмила Петкова  и  още четири министри  на  последния парламентарен контрол  за 49-ото Народно събрание.

Тя ще дава отговор на въпросите  относно финансиране на Национален съвет за предварителна защита и отбрана от домашното принуждение към Министерски съвет, както и съответните резултати от осъществените от Национална агенция за приходите инспекции на активността на Организациите за оползотворяване на отпадъците /ООП/.

На надзор ще вземат участие още:  служебният районен министър  Виолета Коритарова  – Касабова, здравният министър  Галя Кондева , която ще дава отговор на три въпроса: по отношение на децата с диабет и други хронични болести в детските градини и учебни заведения, по отношение на хора с депресии, както и на въпрос по отношение на разпространяването на диазотен оксид (райски газ).

Служебният министър на културата Найден Тодоров  ще дава отговор на два въпроса: по отношение на пробива на Централна гара в град Пловдив, както и по отношение на действието на Публичния указател на доставчиците на медийни услуги и ограниченията в битката с подправените вести.

Служебният министър на околната среда и водите Петър Димитров  ще отговори на един въпрос по отношение на ограничения за справяне с нерегламентирани сметища в региона на село Благово, община Монтана.

dariknews.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР